Nové Blackcurrant 100% Coated with Dark Chocolate 40g Zobrazit větší

Blackcurrant 100% Coated with Dark Chocolate 40g

Černý rybíz v hořké čokoládě. Baleno po 10 ks/karton.

100% PŘÍRODNÍ OVOCE SUŠENÉ LYOFILIZACÍ.

Více informací

Přidat na seznam přání

Více informací

Lyofilizace je proces, při ktorém se mražené suroviny umístí do chlazeného vakua a křišťálky ledu v produktu se sublimují do vodní páry.
       
       Hlavní fáze lyofilizace:
       Čerstvé ovoce se pečlivě vybírá a myje.
       Ovoce se suší v kontrolovaných podmínkách, aby se snížila vlhkost bez toho, aby bylo vystaveno vysokým teplotám, a zachovala se jeho chuť, aroma a nutriční ​​hodnoty.
       Voda se postupně extrahuje, aby se zabránilo degradaci buněk a zachovala se přirozená struktura a textura ovoce.
     
       Výhody lyofilizace:
       Vynikající kvalita: zachovává si původní chuť a texturu.
       Přirozené: bez přísad a konzervačních látek.
       Tato technologie je ideální pro ty, kteří hledají zdravé, výživné a přírodní produkty s optimální trvanlivostí a vynikajícím chuťovým zážitkem.
       Tento proces minimalizuje ztrátu vitamínů, minerálů a antioxidantů a nabízí produkt bohatý na nutriční ​​výhody.
       
       

Recenze

Žádný názor zákazník pro tuto chvíli.

Napsat recenzi

Blackcurrant 100% Coated with Dark Chocolate 40g

Blackcurrant 100% Coated with Dark Chocolate 40g

Černý rybíz v hořké čokoládě. Baleno po 10 ks/karton.

100% PŘÍRODNÍ OVOCE SUŠENÉ LYOFILIZACÍ.